Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Jednostavan za korišćenj digitalni TDS metar. Ima automatsku kompenzaciju temperature. TDS metar pokazuje ukupno količinu čvrstih materija (TDS) u rastvoru, tj. koncentraciju rastvorenih materija u vodi. Obzirom da rastvorene materije kao soli i minerali povećavaju provodljivost rastvora, TDS metar na osonovu provodljivosti određuje TDS. Rastvorene organske materije kao što su šećeri ili mikroskopske čestice i koloidi, ne povećavaju značajno provodljivost rastvora pa ako TDS metar ih ne uzima u obzir prilikom merenja.

Proizvođač: Chihiros
Cena:
1.30000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Ubačene 2xLR44 baterije

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.