Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Čistač, hrane i biljnih ostataka(mulj) sa dna akvarijuma. Pogodan: sa automatskim usisnim uređajem za nivo vode od 20 -45 cm. Laka ugradnja: spojite crevo sa čistačem za šljunak, pričvrstite crevo sa zaptivnim čepom na kantu, ubacite čistač - aktivirajte uz trešenje. Gurnite sredstvo za čišćenje šljunka u zemlju, sifone za usisavanje vode Automatski uređaj za usisavanje (nije potrebno punjenje usta), čisti mjesta do kojih je teško doći: okrugli poprečni presjek sa “kutom”, čep za podešavanje snage usisa, unutrašnji promjer 40 mm Zaštitno sito za sprečavanje usisavanja biljaka i ribe Sadržaj pakovanja: 1 sredstvo za čišćenje šljunka Akua Ek Set. Dimenzije: 20 - 45 cm, Ø 40 mm, uklj. Crevo od 2 m (12/16 mm), 2 obujmice za crevo, zaporni klip

Proizvođač: JBL
Cena:
2.50000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.