Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Kristalno čista voda uz predfilter komoru koja se veoma jednostavno čisti.

Dolazi sa integrisanim grejačem Heat-up odgovarajuće snage, tako da nema potrebe za dodatnom opremom u akvarijumu. Zahvaljujući velikoj filtracionoj površini, voda je besprekorno čista. Mehanizam samoisključivanja sprečava neželjena curenja i kada se predfilter modul skida dok filter radi. Nema potrebe za razmontiravanjem čitavog filtera - samo izvučete predfilter modul i isperete. Praktično dugme za povlačenje vode za brzo startovanje. Optimalna filtracija uz sunđer za mehaničku filtraciju. Kontrola protoka vode. Ekonomičan, tih i energetski efikisan. Za akvarijume do 800l.

Dimenzije (DxŠxV) 240x240x535mm

Voltaža: 230V/50Hz

Snaga: 32W filter + 400W grejač

Neto masa: 6.20kg

Garancija: 3god

Maksimalni protok: 1550l/h. Creva za 1set 4

Priključak za creva ø (spolja/unutra): 16/22mm

Zapremina filtera: 8l

Zapremina predfiltera: 0.6l Napomena: 5% popusta na OASE filtere u slučaju kupovine akvarijuma ili twinstar svetla

Proizvođač: OASE
Cena:
35.90000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.