Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Micra je potpuno potopiva pumpa, koja radi sa sinhronim motorom tipa trajnog magneta.

Micra se isporučuje sa zamenljim sunđer filterom i petostepenom slavinom za regulisanje protoka vode.

Micra se može priključiti na krute cevi sa unutrašnjim prečnikom od 13 mm ili preko adaptera uključenog u standardnu opremu na fleksibilne cevi prečnika 12 mm.

Moguće ju je spojiti pomoću specijalnog nastavka sa 9 mm savitljivom cevi i 10 mm krutom cevi.

Donji sistem za usisavanje omogućava Micri da radi na veoma niskim nivoima vode.

Micra pump kapacitet pumpe: 600 l/h

Potrošnja energije 6,5 W

Dimenzije: 43 x 57 x 52 mm, prečnik izlaza 13 mm.

Proizvođač: Sicce
Cena:
1.84900
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.