Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Nutriballs su savršeno đubrivo za koren biljaka i podloga sa hranjivim materijama. Samo ih dodajte na podlogu u blizini korenja vašeg biljke. Oni traju 6-12 meseci i savršeni su starter za nove biljke. Univerzalno korensko đubrivo za upotrebu kao pomoć za rast biljaka u novim akvarijumima i za dodatno đubrenje bilja. Deponit NutriBalls su univerzalni depoi hranivih materija za sve akvarijumske biljke koji pretežno uzimaju hranjive materije preko korena.

Pakovanje: 10 komada

Proizvođač: Dennerle
Cena:
89900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Jednostavno utisnite u podlogu 1-4 loptice, u zavisnosti od veličine biljke, u oblast oko korena biljke.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.