Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Dennerle Plant Elixir je univerzalna prihrana za akvarijumske biljke. Kompletna hrana. Za uzimanje nutrijenata preko listova. Sadrži sve važne minerale i mikro elemente u tragovima u formi dostupnoj biljkama. Za bogate zelene, zdrave listove i intenzivne svetle boje. Idealno u kombinaciji sa korenskim đubrivom Deponit NutriBalls. Bez fosfata i nitrata

Proizvođač: Dennerle
Cena:
1.49900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Dodajte 10 ml nedeljno na 50 litara akvarijumske vode.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.