Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!
-5%

Specijalno đubrivo za akvarijske biljke - Dennerle PowerTabs. Za bujnu vegetaciju, jak rast

Sadriži gvožđe i mangan za šarene listove. Idealano za nove postavke i za dodatno đubrenje

Power Tabs snabdevaju akvarijumske biljke sa svim važnim hranjivim sastojcima koji su im potrebni za zdrav i bujni rast. Svi hranljivi sastojci su u obliku direktno dostupni bilju sa neposrednim i trajnim efektima. Elementi u tragovima kao što su gvožđe i mangan obezbeđuju bujne, zelene listove. Crvene boje bilja su takodje intenzivirane.

Pakovanje: 10 tableta

Proizvođač: Dennerle
Cena:
89900
/ kom
Akcijska cena:
85405
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Ubacite tablete pod koren biljaka

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.