Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

V30 Complete pruža akvarijumskim biljkama sve hranjive sastojke koji su im potrebne za zdrav, bujni rast. Svi hranljivi sastojci i hranljive materije dostupni su u obliku koji biljke mogu direktno iskoristiti.

Elementi u tragovima kao što su gvožđe i mangan obezbeđuju bujne, zelene listove. Intenzivirani su listovi crvene boje. V30 Complete planski dopunjava nedostatke u prihrani bilja, jača biljke odozdo i pomaže u stagnaciji rasta. Visoko efikasni zaštitni pokrivači - takozvani helat - zadržava hranljive materije na raspolaganju biljkama dugi vremenski period. Simptomi uzrokovani nedostatkom hranljivih materija se eliminišu dugoročno, biljke se vraćaju u veličanstvenu zelenu. Garantovano bez fosfata i nitrata - ne pospešuje rast algi.

Proizvođač: Dennerle
Cena:
1.19900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

1-2ml na 100l vode nedeljno

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.