Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

EasyCarbo tečno ugljeno đubrivo za akvarijume

Namena: pospešuje đubrenje slatkovodnih biljaka vidljivo nakon jedne do dve nedelje. Može se koristiti zajedno sa drugim CO2 dodacima. Zbog bujanja vegetacije alge se teško održavaju. Bolji rezultati se dobijaju u kombinaciji sa ProFito preparatom.

Sadržaj: N 0%, K 0%, P 0%, glutamat 2%

Proizvođač: Easy Life
Cena:
50000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

1ml na 20l dnevno

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.