Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Easy-Life ProFito je univerzalno hranivo, koje je pogodno za za sve akvarijumske biljke. Visoka koncentracija gvožđa, kalijuma i magnezijuma u hranivu ProFito brine za optimalni rast biljaka. Sadrži i veliki broj drugih mikroelemenata kao što su Mangan, Bor, Kobalt, Litijum, Molibden, Baker, Cink, Nikl, Fluor, Jod, Aluminijum, Selen i Vanadijum. Oni pružaju sve što je potrebno za zdrav rast biljaka. Tako stimulisane biljke u velikim količinama stvaraju citokinin (hormon rasta). Taj hormon pospešuje deljenje ćelija, a to ima za posledicu rast većih i širih listova. Pored toga, i boja listova je intenzivnija. Prednosti ProFito: Snažno koncentrovano i kompletno djubrivo, svi mikroelementi plus kalijum u jednom proizvodu, dodatno dodavanje gvoždja i kalijuma nije potrebno, brine za snažan, zdrav i bogat rast biljaka, uzrokuje nastajanje citokinina koji stimuliše deobu ćelija, veći i širi listovi koji imaju jače boje, poboljšava ravnotežu u akvarijumu, višestruko stabilizovan, nema u sebi nitrata i fosfata, veoma isplativ za upotrebu.

Proizvođač: Easy Life
Cena:
1.50000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Doziranje 10ml/100l nedeljno

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.