Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Mineralni supstrat su dugotrajnim delovanjem. Za bujni rast biljaka. Ideaan u kombinaciji sa soilom ili tamnim peskom. Kompletna podloga optimalne granulacije sa glinenim mineralima, tresetom i lavom. Sadrži fosfate P2O5, K2O i Mg. Od prirodnih materijjala bezbedan za ribe i ostale organizme. Za akavrijume od 70-150l.

Proizvođač: Dennerle
Cena:
3.19900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

posuti po dnu i prekriti peskom ili soilom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.