Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Seachem Flourite ™ je posebno lomljen, čvrst, porozan i stabilan glineni šljunak za prirodne biljne akvarijume. Njegov je izgled najprikladniji za biljne akvarijume, ali se može koristiti u bilo kojem akvarijumskom okruženju. Flourite ™ je najefikasniji kada se koristi kao samostalna podloga, ali se može koristiti i sa drugim vrstama šljunka. Dodaci kao laterit nisu potrebni te za razliku od konkurentskih proizvoda, Flourite ™ nikad nije potrebno menjati. Polagano otpuštanje mikronutrijenata čini ga samoodrživim na dugačak niz godina te ostaje efikasan tokom životnog veka akvarijuma. Flourite ™ nije hemijski obložen ili tretiran i ne utječe na pH vode. Iako je šljunak već opran, preporučuj se pre upotrebe još jednom isprati kako bi se uklonili ostaci prašine (zbog prevoza). Zamućenje vode se može smanjiti polaganim ulivanjem vode prilikom punjenja akvarijuma, a po mogućnosti, voda se može dodavati na način da se podloga pokrije sa plastičnom vrećicom. Zamućenje vode na početku je normalno i nestaje u periodu od 2-12 sati. Ako se želi skratiti vreme zamućenosti koristiti Seachem Clarity ™ u kombinaciji sa mehaničkom filtracijom (kao što je filter vata).

Proizvođač: Seachem
Cena:
3.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Vreća od 7 kg je dovoljna za sloj od 5 cm u približno 40 litarskom akvarijumu. Preporučuje se najmanje 5 cm sloja na oko 200 cm2. Kolilčina upotrebljenog Flourite® iznosi 1 kg. Pogodan je za korištenje kao hranjive podloge i kao dekoracije. Nije ga potrebno prekriti sa slojem peska.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.