Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Plant substrate dugorocno hrani i daje odličan i zdrav rast vodenih biljaka. plant substrat je prirodni koncentrat od gline i treseta, koji stavljamo na dno akvarijuma koji pokrecemo. Treset i glina polako odaju hranjive materije korenu vodenih biljaka i istovremeno vezuju na sebe hranjive materije koje su rastopljene u vodi. Odstranjivanjem hranjivih materija iz vode vodi ka redukciji rasta neželjenih algi.

Proizvođač: Tropica
Cena:
1.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Substrat sipati na dno akvarijuma u sloju od 1cm. Prekriti peskom u sloju od 3-4cm kako substrat ne bi došao u direktan kontakt sa vodom.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.