Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!
-30%

Easy–Life Catappa–X

Tečni koncentrat listova stabla Terminalia Catappa. Lišće i ekstrakt lišća stabla Terminalia Catappa su poznati posvojim lekovitim svojstvima:

lekovito delovanje na ribe i kozice

odlično smanjuje gustoću uzročnika bolesti (manje patogena)

sprečava gljivične infekcije

poboljšava rast ribe/mlađi

smanjuje probleme i igra preventivnu ulogu kod problema sa sluzokožom

potstiče vitalnost i boju riba i kozica

koristiti pri uzgoju diskusa, kod akvarijuma sa ribama Južne Amerike (Tetre, Bette) i druge ribe koje zahtevajumeku vodu.

Slični ekstrakti često u akvarijum unesu nečistoće. Kada koristite Easy–Life Catappa–X koncentrat voda u akvarijumu ostaje čista i ne boji se, ali se njegovom upotrebom mogu iskoristiti sv pozitivna dejstva TerminaliaCatappe.

Za zdravlje i vitalnost riba.

Proizvođač: Easy Life
Cena:
1.50000
/ kom
Akcijska cena:
1.05000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

10 ml koncentrata na 100 litara vode nedeljno

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.