Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Easy-Life Filtermedium posedujene hemikalije ni bakterije. Poseduje samo na hiljade prirodnih minerala, koji imaju oko 30 pozitivnih efekata u slatkoj i morskoj vodi. Negativnih efekata nema. Slatkovodne i morske ribe, Koi i druge ribe iz ribnjaka. Sprečava i eliminiše stres. Ribe su manje podložne bolestima

Povećava apeatit riba. Boje riba su izraženije . Štiti sluznicu riba. Ribe su vitalnije. Pomaže pri uzgoju težih riba. Mlade ribe odrastaju i do dva puta brže. Redukuje smrtnost riba pri transportu i karantinu. Sprečava bakterijske infekcije. Pomaže pri ozdravljenju riba (bakterijske infekcije,upale sluznica,itd.). Po ozdravljenju se ribe brzo oporavljaju. Akvarijumske biljke

Dodaje esencialne minerale i mikroelemente

Poboljšava rast

Kvalitet vode, bio filter i bakterije

Čisti vodu

Odstranjuje teške elemente, bakar, cink i kadmijum

Odstranjuje amoniak, hlor i druge štetne tvorevine

Neutralizuje štetne bakterije

Odstranjuje ostatke lekova i hemikalija

Odstranjuje smrad

Smanjuje rast algi

Dovodi u vodu manje količine kiseonika

Poboljšava i stabilizuje kvalitet vode

Sprečava nenadne promene kvaliteta vode

Kvalitet vode je spektakularno poboljšan

Proizvođač: Easy Life
Cena:
1.14900
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

10ml na 30l vode pri svakoj zameni vode

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.