Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Easy-Life Fluid Filter Medium (FFM)

Prirodan proizvod namenjen tretiranju slatkovodnih i morskih akvarijuma i ribnjaka. Proizveden od neorganskih materija koji su rastvoreni u vodi.

Namena: održavanje vode u slatkovodnim i morskim akvarijumima kristalno čistom: uklanja teške metale, amonium, med. residue, pesticide i ostale hemikalije, štiti sluzni omotač, potpomaže zarastanju rana i upalnih procesa.

Sadržaj: 96% voda, 4% neorganske materije, organske materije, VOC: 0%

Proizvođač: Easy Life
Cena:
1.65000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

10ml na 30l posle promene vode

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.