Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

 

Akvaristikom se bavim preko 30 godina. Aquascapingom i uređenjem akvarijuma se bavim 15 godina, uz povremene profesionalne angažmane i uspehe na međunarodnim takmičenjima. Nakon desetogodišnje pauze sa akvaristikom i razvoja drugih uspešnih poslova koji su podrazumevali odelo, kravatu, računare, telefone, automobil i druge načine konstantnih putovanja, a koji su me udaljavali od stvari koji me ispunjavaju, rešio sam da sa mojom životnom saputnicom napravimo novi biznis - aquascaping studio sa galerijom akvarijuma. Ubrzo smo napravili i Internet prodavnicu i uspostavili tim koji se bavi kompletnim uređenjem akvarijuma od izrade staklenog suda, uvoza, preko izrade postolja do montaže do uvoza, nabavke, prodaje i korisničke podrške.

Naš cilj je da donosemo prirodu u Vaš prostor!

Prirodnost je ne samo pravilo već i svrha našeg rada. Priroda je naša glavna motivacija i naša glavna inspiracija. Mi prirodu ne koristimo za jednostavno imitiranje prirodnih lepota. Prirodu posmatramo, osluškujemo i pokušavamo da razumemo i koristimo je kao inspiraciju za poseban umetnički izraz koji se može stvoriti u staklenom sudu! Početi sa Aquascapingom nije teško. Kao i kod svakog hobija, aquascaping zahteva vreme i posvećenost. MI smo tu da Vam uspostavimo ili pomognemo u uspostavljanju savršenog akvarijuma, kao i da Vam pružimo održavanje i sve praktične savete vezane za održavanje skejpa.

U radu kombinujemo razne prirodne elemente: kamenje, panjevi, peskove na način da čitava slika bude fascinantna za posmatrača. Ono što aquascaping razlikuje od baštovanstva je i činjenica da ima mnogo teži proces razvoja. Svaki strastveni akvarista zna da je akvaristika više od uzgoja riba i ima želju da svoj akvarijum prikaže u najboljem svetlu. Pored uzgoja biljaka, aquascaping sadrži aspekte vezane za dizajn, koji umnogome prevazilaze okvire klasične akvaristike. Nije lako napraviti i održati savršen akvarijum, što aquascaping čini veoma izazovnim i sve popularnijim.

Upravo zato svakom projektu pristupamo kao umetničkom delu, koje pored toga što je inspirisano prirodom uklapamo i u ambijent koji već u sebi ima utkane afinitete korisnika. Svaki naš projekat je jedinstven i neponovljiv.

Naš tim je specijalizovan za aquascaping – umetnost aranžiranja drveća, kamenja i biljaka u akvarijumima i stvaranje podvodnih vrtova u malom ili većem prostoru, u kućama, poslovnim prostorima, restoranima, hotelima. Bilo gde.

The international Aquatic Plants Layout Contest 2009

AAC 2009

 

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.