Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Extra clear glass. KP obrada. Š60xD30xV36cm, 6mm staklo. Sa ili bez postolja. NAPOMENA: Proizvod se naručuje uz uplatu rezervacije. Rok I način isporuke se posebno dogovara!

Proizvođač: Aquascape_rs
Cena:
NA UPIT

Uputstvo za upotrebu:

Pored standardnih dimenzija nudimo mogućnost i poručivanja akvarijuma i postolja po dimenzijama koje Vi želite! Akvarijumi i postolja se mogu poručiti jedino ako radimo kompletno opremanje i uređenje akvarijuma.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.