Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Opti white akvarijum dimenzija 60x35x35cm na postolju 60x35x81cm. Akvarijum lepljen po uglom od 45C. Postolje ručno rađeno, sa push mehanizmom i magnetima na vratima i rupama za provlačenje cevi. Kvalitetani materijali uz savršenu obradu. Dostupno u crnoj ili sivoj boji. Na akvarijum i postolje idu 2 godine garancije. NAPOMENA: OASE Scaper line proizvodi su dostupni samo po narudžbini uz avansno plaćanje uz produžene rokove isporuke!

Proizvođač: OASE
Cena:
95.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Pogledajte video klikom ovde.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.