Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Kompletan set: Akvarijum, Postolje, Filter, Rasveta, dimenzija 70x36x50 ili 125l.. Moderan dizajn i jaka tehnologija. Sve potrebno za funkcionalni ekosistem sa minimalnim održavanjem. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Idealan za početnike. U beloj ili crnoj boji. Laka instalacija - rupe za kablove pripremljene. Push mehanizam za otvaranje vrata. Ima poklopac a nivo vode maskiran je aluminijumskim lajsnama. U paketu dolazi sa BioPlus thermo filterom i OASE led svetlima.

Zapremina: 115 l

Dimenzije akvarijuma (D x Š x V): 70 x 36 x 50 cm

Debljina stakla: 6 mm

Dimenzije postolja s (D x Š x V): 70 x 36 x 72 cm

Proizvođač: OASE
Cena:
55.00000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.