Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Poreklo: Azija

Visina: 15cm

Širina: 15cm

Pozicija: Sredina

Osvetljenje: Slabo

Brzina rasta: sporo

Težina gajenja: teška

Temperatura: 4-30°C

pH: 5-8

KH: 0-14

Proizvođač: Aquascape_rs
Cena:
1.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Biljke na drvetu. Biljke proizvedene emerzno ili gajene u vodi. Vezati ili zalepiti za kamen ili drvo ili posaditi. Napomena: Slike su simbolične!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.