Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Najbolji fini precizni CO2 difuzer za biljne akvarijume.

Novi model dolazi u dve veličine:

za male akvarijume do 150L

za velike akvarijume preko 150L

Odličan stepen rastvaranja CO2 zahvaljujući nano CO2 mist tehnologiji membrane, koja se lako održava i izrađana je od trajnih materijala. Sve ovo čini ovaj difuzer savršenim izborom za novajlije i eksperte. Dizajniran da se koristi kao obični staklerni CO2 difuzer atomizer ali sa višim stepenom rastvaranja CO2.

CO2 art difuzor optimizuje ulazak CO2 u akvarijumu za efikasnu absorpciju od strane biljaka i minimalne gubitke. Sa povećanom površinom, sitni mehurići se rastvaraju u vodi povećavajući zasićenost akvarijumskog ekosistema sa CO2.

Proizvođač: CO2 art
Cena:
1.70000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.