Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Aluminijumski CO2 brojač mehurova inline sa integrisanim nepovratnim ventilom.

Neophodno za akvarijume sa CO2 jer brojač mehurova pokazuje količine CO2 koja se ubacuje kroz broj mehurova koje prođu u minuti. Nepovratni ventil sprečava povraćaj vode iz akvarijuma u CO2 opremu - regulator ili solenoid. Lak za održavanje i korišćenje. Dizajniran sa tipičnim oblikom brojača mehura, savršen za tačno brojanje mehurova.

6x4mm konekcije za crevo

Lako se otvara za čišćenje i dopunu vode

Ugrađen nepovratni ventil

Proizvođač: CO2 art
Cena:
1.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.