Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

PRO-SE Serija – Nova generacija najpopularnijeg CO2 art regulatora.

Kompletno redizajniran sa novom konstrukcijom za stabilizaciju pritiska. Mnogo veći unutrašnji sistem za preciznost na visokom nivou.

Konstrukcija ovog regulatora minimizira povećanje izlaznog pritiska kako opada pritisak u boci, sa ciljem da spreči ispuštanje CO2 sa dna boce u akvarijum, bez obzira na to koju bocu koristite. Održava konstantan dotok CO2 u akvarijum.

Sigurni 12V integrisani solenoid ventil

Adapter za struju sa univerzalnom voltažom 100V-240V Novi kvaliteran dizajn i konstrukcija koja omogućava ekstremnu preciznost i bezbednost.

Podesivi radni pritisak do 3 bar što ga čini odličnim za tropske akvarijume.

Dvostruki inidikator pritiska od nerđajućeg čelika (pritisak u boci/radni pritisak)

Visoko precizni integrisani igličasti ventil

Brojač mehura sa integrisanim nepovratnim ventilom

Blok koji se može proširiti

Regulator je kompatibilan sa svim CO2 bocama.

Proizvođač: CO2 art
Cena:
16.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.