Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

CO2 regulator za biljne akvarijume sa preciznom kontrolom izlaza gasa sa skalom radnog pritiska od 6bara. Kompatibilan sa svim bocama sa W21.8x14 konekcijom. Dolazi sa regulatorom, solenoidom, igličastim ventilom koji se rotira za pun krug, alatom za instalaciju (27mm i 6mm), brojačem mehura i konektorom za boce za CO2.

Proizvođač: Strideways
Cena:
11.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

{https://twinstareu.shop/brands/strideways/co2-regulator/}

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.