Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Imaćete čist akvarijum bez patogena zahvaljujući ovom UVC filteru. Zauzima mali prostor i lako se sakriva. Bezbedno i provereno. Visoko efikasan. Bori se protiv bakterija i parazita bez uticaja na korisne bakterije. Čista voda, smanjuje zamućenja od algi i bakterija. Siguran: 100% VDE sertifikovan i bezbedan za oči. Visoko kvalitetan sa čvrstim kućištem. Lako se otvara i čisti i lampa se jednostavno menja. Za akvarijume do 600l.

Dimenizije: 330x120x100mm

Voltaža: 230 V / 50 Hz

Snaga: 14W

Snaga lampe: 11W

Dužina kabla: 1.50m

Neto masa: 1.40kg

Garancija: 2god

Priključci za creva: 16/22mm

Radni pritisak: 0.5bar

Maksimlna dozvoljena temperatura vode: 35°C up to max

Proizvođač: OASE
Cena:
13.00000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.