Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Novi CrystalSkim je skimer koji održava površinu vode stalno čistom i obezbeđuje kvalitetnu razmenu gasova. Ima plivajući prsten koji se prilagođava nivou vode. Ima integrisanu korpu gde se sakupljaju ostaci. Mali i kompaktan tako da ne zauzima veliki prostor. Za akvarijume do 350 litara.

Dimenzije (DxH): 36x110 mm

Protok l/h: 230 – 320

Snaga: 4.7W:

Garancija: 2godine

Proizvođač: OASE
Cena:
3.90000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.