Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Kristalno čista voda zahvaljujući velikoj površini i mogućnostima za višestepenu biološku filtraciju. U sebi sadrži i grejač sa termostatom. Automatsko iskuljučivanje - nema curenja vode prilokom čišćenja. Lako se otvara. Ekonomičan, tih sa energetski efikasnom pumpom. Može se podesiti protok. Siguran i stabilan. Sadrži i set cevi i creva. Spreman za upotrebu. Za akvarijume do 100l.

Dimenzije (DxŠxV): 205 x 139 x 260mm

Voltaža: 230 V / 50 Hz

Snaga: 11W filter + 100 W grejač

Dužina kabla: 1.50m

Neto masa: 2.25kg

Garancija: 3godina

Protok: 600 l/h

Creva 1set 2.5 m

Konekcija za creva ø 12/16mm

Zapremina filtera: 1.3l

Zapremina predfiltera: 0.70l

Proizvođač: OASE
Cena:
15.00000
/ kom

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.