Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Seachem Tidal filteri su dizajnirani da naprave najviši kvalitet filtracije uz veoma jednostavno korišćenje, sa skimerom, pumpom koja se nalazi u akvarijumu, i implerom koji se sam čisti, kao i korpom koja drži sav filter materijal. Svi Tidal filteri dolaze sa Seachem sunđerom i matrixom. Za akvarijume do 300l. Protok: 1,500l/h. Snaga: 8W. Zapremina filtera: 1.9l .Dimenizije: 23.4x17.8x24.2cm. Garancija: 3 godine.

Proizvođač: Seachem
Cena:
9.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.