Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Seachem Matrix™ je neorganski proizvod,visoke poroznosti koji radi kao visoko efikasan bio filter za preradu azotnih materija.Svaki litar mase ima preko 700 m2 površine u i na sebi što je ekvivalentno površini koju ima 170 litara bio ball loptica.Plastični bio ball-ovi koriste samo spoljašnju površinu dok Seachem Matrix™ nudi spolja i iznutra makroporoznu površinu koja je idealna za naseljavanje nitrifikaciskih i denitrifikaciskih bakterija. Matrix™ za razliku od ostalih bio mediuma može da uklanja iz vode i nitrat,pored uklanjanja amonijaka i nitrita,simultano u istom filteru.Matrix™ je kompletno inertan,ne raspada se i ne treba mu zamena.Pošto se većina bakterija nalazi unutar Matrix™-a,medujum može da se sapere bez opasnosti da će filter biti oštećen.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.50000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Uputstvo: Koristiti 250ml na 200 L vode. Matrix™ se može staviti direktno u bilo koji filter a najefikasniji je u kanister filterima.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.