Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!
-30%

OASE Scaper Line Daily Fertilizer je koncetrisano sredstvo za negu biljaka idealno za aquascaping. Sastav osigurava optimalne konceptracije nutritijenata i usvajanje isto od strane biljaka. Izuzetno efikasan uz Scaper Line Mineralmix. Sadrži nitrate, gvožđe, Kalijum, Fosfor, Magnesium.

Proizvođač: OASE
Cena:
5.00000
/ kom
Akcijska cena:
3.50000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

2ml dnevno na 100l vode.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.