Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Flourish™ je sveobuhvatan dodatak biljakma u prirodnim skatkovodnim akvarijumima. Sadrži široki izbor važnih mikro elemenata, elemenata u tragovima i drugih hranjivih materija poput kalcijuma, magnezijuma, gvožđa i drugih važnih elemenata za koje je dokazano da su korisni za biljke u akvarijumima. Pogledajte tablicu za Flourish™ komponente i znakove njihova manjka. Za prihranu makroelementima (NPK), koristiti Flourish Nitrogen™, Flourish Phosphorus™ i Flourish Potassium™.

Za razliku od konkurentskih proizvoda Flourish™ je osmišljen kako bi se koristio zajedno sa drugim makro i mikro hranjivim dodacima. Ostali su proizvođači pokušali uključiti sve potrebne hranjive elemente, što dovodi do predoziranja mikro hranjivim elementima kada se pokušava podići nivo makro hranjivih elemenata.

Proizvođač: Seachem
Cena:
2.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Koristiti jedan puni čep (5 ml) na svakih 250 l jednom ili dva puta nedeljno. Kod manjeg doziranja obratite pažnju da je svaki navoj u čepu cca 1 ml. Preporučuje se držanje u frižideru nakon otvaranja. Napomena: 5% popusta na komplet Seachem flourish proizvoda (Flourish, Excel, Trace, Advance, Nitrogen, Pottassium, Phosphorus, Iron!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.