Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Flourish Phosphorus™ je siguran rastvor (4500 mg/l fosfata) kalijum fosfata koja eliminiše sva nagađanja oko doziranja fosfata. Za razliku od konkurentskih proizvoda koji mešaju nitrate i fosfate u određenoj razmeri, Flourish Phosphorus™ (slobodan od nitrata) dopušta doziranje fosfora prema potrebama biljaka bez rizika od predoziranja nitratima. Kada se koristi prema uputama Flourish Phosphorus™ poboljšava i ubrzava rast akvarijumskog bilja, a ne povećava rast algi. Za optimalno delovanje koristiti u kombinaciji sa Flourish Nitrogen™ i Flourish Potassium™.

Po čemu se razlikuje?

Za razliku od konkurentskih proizvoda, Flourish Phosphorus™ uopšte ne sadrži azot, čime je omogućeno podešavanje nivoa fosfora u akvarijumu, bez uticaja na nivo azota.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.10000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

POČETNICI: Koristiti 2,5 ml (pola čepa) na svakih 80 l vode jednom ili dva puta nedeljno ili prema potrebi kada se pojave znakovi nedostatka fosfora (usporen rast, tamno zeleno bilje).

NAPREDNI AKVARISTI: Početnička doza podiže fosfor za 0,05 mg/l (0,15 mg/l fosfata). Idealna količina fosfata varira, ali uopšteno je u rasponu od 0,15-1,0 mg/l).

Koristiti MultiTest: Phosphate™ za praćenje nivoa fosfata. Za postizanje određenog povećanja u količini fosfata, dozirati prema formuli:

0,8 × V × P = M

V = volumen akvarijuma u l

P = željeno povećanje fosfata

M = volumen produkta koji se koristi u ml

Primer: Ako želite u 80 litara nivo fosfata podignuti na 0,1 mg/l fosfata, koristite formulu: 0,8 × 20 × 0,1 = 1,6 ml.

Sastav:

Ukupno fosfata (P2O5): 0,3%

Topivi kalijum (K2O): 0,2%

Napomena: 5% popusta na komplet Seachem flourish proizvoda (Flourish, Excel, Trace, Advance, Nitrogen, Pottassium, Phosphorus, Iron!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.