Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Flourish Tabs™ su tablete za potsticanje rasta akvarijumskog bilja sa korenom. Sadrži važne elemente u tragovima, amino kiseline i vitamine. Bogate su gvožđem, manganom, magnezijumom, kalcijumom, kalijumom, inozitolom, kolinom B12, biotinom i drugim elementima koji su dokazano korisni za rast korena akvarijumskih biljaka. Pogledajte tablicu sastava i znakova njihova manjka za Flourish Tabs™. Ne sadrži fosfate ili nitrate koji potiču rast algi. Svako pakovanje od 10 tableta dovoljno je za dvostruko tretiranje podloge dimenzija 30×75 cm.

Po čemu se razlikuje?

Savršene za početnike, Flourish Tabs ™ sadrže sve hranjive materije koje se mogu naći u Flourish™, ali u obliku tableta. Tablete se umetnu u podlogu i omogućuju direktnu prihranu sa vremenskim otpuštanjem. Hranjive materije su dostupne putem enzimskog delovanja korenja biljaka koje se nalazi na tabletama.

Proizvođač: Seachem
Cena:
2.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Umetnuti jednu tabletu u podlogu u radiusu od svakih 10-15 cm. Standardni akvarijum od 40 l treba 6 tableta. Rasporediti tablete jednoliko u sredinu podloge po celoj površini. Za optimalan rast biljaka stavljati nove tablete jednom svaka 1-3 mjeseca. Tablete ne utiču na pH, ali, u vrlo mekanoj vodi koja nije tretirana puferima, imaju blago kisela svojstva, slično kao i treset.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.