Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Tropica Plant Growth Specialised Fertilizer je nova generacija svetski poznatog proizvođača prihrane Tropica, koja se bavi uzgojem ukrasnog bilja.

Prihrana je osmišljena na temelju dugogodišnjeg iskustva i znanja stečenih kroz iskustvo u razmnožavanju biljaka. Sadrži sve esencijalne hranjive materije za održavanje zdravog i lepog rasta akvarijumskog bilja. Sigurno je za sve akvarijumske organizme.

Karakteristike:

Ne sadrži azot i fosfor.

Premium Fertiliser sadrži hranjive meterije koje biljke troše brzo i trajnom upotrebom sprečavate zastoj u rastu bilja i probleme sa algama.

Pošto ne sadrži azot i fosfor prihrana je idealna za akvarijume sa malim i srednjim masama bilja i velikim brojem riba, kao i za jače ubiljene akvarijume gde akvarista želi sam nadzirati dodavanje azota i fosfora.

Zbog posebne homogene strukture prihrana je pogodna za automatizovane sisteme sa dodavanjem prihrane kroz različite tipove dozirnih pumpi.

Proizvođač: Tropica
Cena:
1.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Premium Fertiliser se koristi nedeljno nakon promene vode. Posebno vakum pakovanje omogućava precizno i jednostavno doziranje. Preporučava se dodavanje 5 ml na 50 l vode nedeljno ili u skladu s potrebama svakog akvarijuma.

Svetlo lišće i slab rast su često su glavni pokazatelji nedostatka hranjivih materija. Najuočljivije je kod biljke Echinodorus Bleher, koja je jedan od prvih pokazatelja manjka mikroelemenata.

Redovna upotreba i pravilno doziranje Premium Fertiliser prihrane vratiti će bujno zeleno lišće biljaka, ali to nije lek kod biljaka gdje već ima odumrlog lišća, to lišće je potrebno odmah ukloniti iz akvarijuma.

Za kvalitetno održavanje se preporučuje redovna izmena vode u akvarijumu - najmanje 25% vode u 7-14 dana.

Ako se pojave problemi sa neželjenim algama preporučuje se povećati interval i količinu izmene vode (ali ne više od 50% - osim u ekstremnim slučajevima), te sađenje brzorastućeg bilja kao što je bilje u rodu Hygrophila, Vallisneira, Egeria.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.