Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

OASE Scaper Soil je soil proizveden u Japanu. Snižava KH i stabilizuje pH vrednost u akvarijumu. Pomaže rast biljaka i pruža idealnu podlogu za razvoj korenovog sistema. Dimenzije granula od 1.5-3mm.

Proizvođač: OASE
Cena:
4.50000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Soil se ne treba prati. Ubaciti u akvarijum direktno. "Posuti sloj debljine 3-7cm na dno akvarijuma. Soil je aktivna podloga koja snižava pH vrednosti i lagano utiče na hemisku strukturu vode.

Preporučujemo promenu 25-50% vode minimalno dva puta nedeljno tokom prve 4 nedelje posle aktiviranja akvarijuma."

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.