Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Acid Buffer™ je ne fosfatni bufer koji snižava ph i koristi se za podešavanje pH zajedno sa Alkaline Buffer™. Acid Buffer™ spušta ph od 5 do 8 kada se koristi u kombinaciji sa Alkaline Buffer™. Acid Buffer™ spušta pH i topi karbonate uz ispuštanje CO2. Može da se koristi i u morskoj vodi.

Ne sadrži fosfate što ga čini idealnim za korišćenje u biljnim akvarijumima.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.70000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Koristiti po 2g na 80l dnevno sve dok se ne dobije željena pH. Što je voda tvrđa biće potrebne veće količine. Kada se koristi sa Alkaline Buffer-om u RO vodi, prvo utvrditi potrebne količine Alkaline Buffer-a za podešavanje KH a nakon toga primeniti adekvatan razmer Acid i Alkaline Buffera za postizanje željene pH. Razmera 1:1 daje pH 6. Razmera 1:1.3 u korist Alkaline buffera daje pH 6.5, razmera 1:2 daje pH 7, razmera 1:2.5 daje pH 7.5 i razmera 1:4 daje pH 8

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.