Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Acid Regulator™

Opis proizvoda

Acid Regulator ™ podešava pH vrednost u kiselom području (4,5-5,5) i omekšava vodu taloženjem kalcijuma i magnezijuma. Acid Regulator ™ podržava uspostavljanje optimalnog okruženja za sve vrste koje žive u kiselom okruženju (npr. neonke i druge vrste tetri, itd..). Za dalje poboljšanje uslova u slatkovodnom okruženju može se koristiti Fresh Trace ™ za vraćanje odgovarajuće količine elemenata u tragovima potrebnih za održavanje uspešne i zdrave slatkovodne zajednice riba.

Proizvođač: Seachem
Cena:
2.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Uputstva

Koristiti 1 ravnu kašičicu (7g) na svakih 40 l vode dnevno, sve dok se ne postigne željena pH vrednost. Nakon toga koristiti jednom mesečno ili prema potrebi prilikom izmene vode za održavanje pH vrednosti. Za podizanje pH vrednosti koristiti Neutral Regulator ™.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.