Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Clarity™ je tonik namenjen bistrenju slatke i morske vode i potpuno je neškodljiv biljkama, ribama i stanovnicima morskih akvarijuma.

Jedini proizvod na tržištu, koji je zaista efikasan: čisti sve vrste mutnoće vode bez ograničenja dali je to hemiska mutnoća vode ili mutnoća zbog mešanja podloge akvarijuma.

Clarity™ poseduje u sebi napredne polimere agenasa za flokulaciju i taloženje.U vodenom stubu plutaju čestice nečistoća vidljive i nevidljive za golo oko.Clarity™ učini da se ove čestice slepljuju formirajući veće komade koji postaju vidljivi za golo oko.Tada je sve stvar mehaničke filtracije da pokupi ove nečistoće.Materija koja je jednom bila suviše fina da bi se zadržala u filteru,ovako slepljena postaje lak plen za njega.

Proizvođač: Seachem
Cena:
2.10000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Jedan čep (5ml) na 80l. Nakon dodavanja voda će se zamagliti ali će izbistriti nakon nekoliko sati.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.