Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Opis proizvoda. Discus Trace™ se sastoji od niza elemenata u tragovima koje ribe koriste za pravilan rast i očuvanje zdravlja. Ribe elemente usvajaju i preko kože, a ne samo kroz ishranu. Ovaj suplement sadrži elemente koji su potrebni ribama. So koja se često dodaje u vodu ne odgovara diskusima zbom visokog nivoa natrijuma. Ovo ne tolerišu ni biljke. Discus Trace™ sadrži minerale bez natrijuma.

Proizvođač: Seachem
Cena:
2.90000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Koristiti 1 puni čep (5 ml) na svakih 80 l nove vode., jednom do dva puta nedeljno.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.