Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Equilibrium™ je specijalno dizajniran da uspostavi idealni mineralni sadržaj za biljne akvarijume. Equilibrium™ ne sadži sodu i hloride čija visoka koncentracija može štetiti biljkama. Equilibrium™ je idelan za korišćenje vode iz RO (reverzne osmoze) ili DI (dejonizirane) vode ili vode sa mineralnim deficitom. Equilibrium™ povišava esencijalne minerale i elektrolite (opštu tvrdoću GH) i promoviše stabilnost karbonatne tvrdoće. Da bi zadržali KH preporučujemo Alkaline Buffer™.

Zašto je drugačiji?

Za razliku od drugih proizvoda Equilibrium ne sardži hloride. Natrijum i hloridi čine više štete nego koristi. Proizvodi konkurencije uglavnom sadrže natrijum hloride jer su jeftini, što će povećavati nivo elektrolita za ribe, ali je loše za rast biljaka. Equilibrium™ sadrži samo kalcijumove, magnezijumove i kalijumove soli, koji pomažu metabolizam riba i korisi su za rast biljaka.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.60000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Uputstvo

Da biste podigli opštu tvrdoću (GH) za 1 meq/L (3 dH), dodajte 16 g (1 kašičicu) na svakih 80 L (20 galona) kada uspostavljate akvarijum ili radite zamenu vode. Equilibrium™ se može dodati direktno ali za optimalno rastvaranje prepuručujemo da se rastvori u 1l vode. Kad se doda u akvarijum normalno je da stvori blagu izmaglicu koja se izgubi posle 15-30minuta. Ova doza je zasnovana za DI ili RO vodi, zaostale vode izmerite GH pa izračujte dozu i proverite GH. Potrebe biljaka za tvrdoćom vode variraju ali opšte vodič je od 3-6dH.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.