Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Pristine™ koristi bio augmenaciju, ne hemijski prirodan metod da poboljša kvalitet vode. Koristi bakterije koje razgrađuju višak hrane i đubreta u slatkovodnim i morskim akvarijumima. Takođe smanjuje višak nutritijenata (amonijak, nitrate, nitrite) koji mogu da uzrokuju razvoj štetnih organizama. Pristine™ poboljšava bistrinu vode i promoviše bolje zdravlje vodenog ekosistema. Bakterije unutar Pristine™ rastu u slatkoj i slanoj vodi i koriste širok spektar organskih komponenti. Za razliku od klasičnih nitrifikacionih bakterija ovi sojevi se adaptiraju na okružanja sa niskim sadržajem kiseonika.

Proizvođač: Seachem
Cena:
3.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Promućkati pre upotrebe i isključiti UV lampu ili ozonizator na 1-2 dana nakon prve upotrebe. Koristiti 1 čep (5ml) na 40l vode prvi put a nakon toga 1čep na 80l pri promeni vode.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.