Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

Opis proizvoda

Stability® omogućuje brzo i isigurno uspostavljanje biološke filtracije u slatkovodnim i morskim akvarijumima, čime se izbjegava najčešći uzrok pomora riba u akvarijima - sindrom novog akvarijuma. Posebno je formulisam za upotrebu u akvarijumima i sadrži sinergijsku kombinaciju aerobnih, anaerobnih i fakultativnih bakterija koje omogućuju razgradnju organskog otpada, amonijaka, nitrata i nitrita. Za razliku od konkurentskih proizvoda, bakterije u Stability® nisu očuvane u sumporu i ne stvaraju toksični sumporovodik. Stability® je potpuno bezopasan za sve akvarijumske organizme i bilje i ne postoji opasnost od predoziranja. Stability® je vrhunac gotovo decenije istraživanja i razvoja i predstavlja posjednje dostignuće u prirodnom biološkom upravljanju.

Po čemu se razlikuje?

Bakterije koje se koriste u konkurentskim proizvodima su inherentno nestabilne. Uslovi koji su potrebni za njihov rast i razvoj ulaze u vrlo uzak raspon temperature, pH, organskih opterećenja, itd. Kada bilo koji od ovih parametara nije u traženom rasponu, bakterijske kulture vrlo brzo odumiru. Stability® NE SADRŽI niti jednu od gore navedenih bakterija.

Sojevi bakterija Stability® su u razvoju već više od decenije.. Nužni uslov za rast naših bakterijskih sojeva pokrivaju vrlo širok spektar. Kada druge bakterije počinju odumirati (obično zbog visokih organskih opterećenja uzrokovanih neotkrivenim uginjavanjem organizama), Stability® jednostavno deluje jače i raste brže! Sojevi funkcionišu u morskim i slatkovodnim akvarijumima. Stability® sadrži i nitrificirajuće i denitrificirajuće bakterije, što je smesa koju se ne može naći niti u jednom drugom proizvodu. Dodatno, Stability® sadrži i fakultativne sojeve bakterija koje se mogu prilagoditi i aerobnim i anaerobnim uslovima. Bakterije u Stability® ne vežu sumpor, još jedna inovacija u industriji. Većina drugih bakterijskih dodataka formiraju toksičan sumporovodik pod odgovarajućim uslovima. Stability® ne formira sumporovodik, nikad.

Seachem Stability sadrži odabrane sojeve bakterija u obliku spora, koji omogućuju neposredno prilagođavanje na bilo kakvu vodu, a time i neposrednu akciju. Ostali preparati počinju raditi tek nakon nekoliko dana, kada unesene bakterije odumru i nastanu nove (rekombinacija), koje su prilagođene na vodu.

Proizvođač: Seachem
Cena:
1.80000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

Koristiti 1 puni čep (5 ml) na svakih 40 l vode prvi dan kod novopokrenutih akvarijuma. Zatim koristiti 1 puni čep na svakih 80 l vode dnevno sledećih 7 dana. Ribe i druge vodene organizme možete staviti u bilo koje vrijeme, sve dok se doziranje nastavlja tih 7 dana. Za optimalan rad biološke filtracije koristiti 1 puni čep na svakih 40 l vode jednom mjesečno, prilikom svake izmene vode, kao i svaki put kad se uvodi nova riba ili tretira akvarij lijekovima. Doziranje je isto kod morskih i slatkovodnih akvarija. UV i / ili ozon treba držati isključenim tokom 7 dana doziranja kod cikliranja ili 24 sata ako se dozira zbog uvođenja novih riba ili izmene vode. Razlog zašto trebaju biti isključeni je taj što UV i ozon uzrokuju odumiranje bakterija.

Stability će se pokazati kao vrlo koristan u uklanjanju amonijaka i nitrita, uključujući i nitrata, koji nastaju kao rezultat povećanog biološkog opterećenja.

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.