Internet prezentacija koristi "kolačiće". Nastavkom prelistavanja internet prezentacije saglasni ste sa korišćenjem "kolačića"!

TWINSTAR LIGHT III 900SP je nov vrhunski model LED svetla sa punim spektrom. Sa svojim spektrom talasnih dužina od 400nm do 700nm, novi LED daje optimalnu svetlost za rast biljaka. Biljke ostaju zdrave i obojene. Twinstar svetlo optimizira i poboljšava okruženje za rast biljaka i pojačava boju biljaka. 900SP je model koji se kači da visi iznad akvarijuma.

Karakteristike proizvoda:

LED punog spektra za žive boje

Idealna temperatura svetla za biljke

Promovišu optimalan rast

Pojačava boju riba

Dimenzije: 874mm x 125mm x 17 mm

Temperatura svetla: 6700 Kelvin

Fluks: 5250 lumen

LED živosni vek: 30.000 sati

Radna temperatura: 0° - 35°C

Napon: AC 110 ~ 240V, 50/60Hz

Snaga: 84W

Garancija: 2 year

Proizvođač: TWINSTAR
Cena:
43.00000
/ kom

Uputstvo za upotrebu:

NAPOMENA: Proizvodi SP Serije dostupni samo po narudžbini uz avansno plaćanje uz produžene rokove isporuke!

Aquascaping: projektovanje i uređenje akvarijuma

Radimo projektovanje, izradu i uređenje akvarijuma. Želite da oplemenite svoj prostor Aquascape-om, pozovite nas i daćemo Vam najkvalitetniju ponudu na domaćem tržištu.

Hardscaping: modeliranje hardscape-a

Želite sami da uredite akvarijum, ali niste sigurni kako da izaberete i postavite hardscape (drvo i kamen). Modeliraćemo hardscape zajedno sa Vama ili ćemo ga sastaviti, dostaviti i instalirati za Vas.

Održavanje akvarijuma

Želite divan akvarijum ali nemate vremena da se bavite održavanjem? Pružamo uslugu održavanja akvarijuma koje projektujemo i uređujemo, kao i reparaciju, revitalizaciju i održavanje svih ostalih akvarijuma.

Konsalting

Treba Vam savet, konsultacija, imate problem vezan za akvaristiku – stojimo Vam na raspolaganju. Saveti putem telefona i mejla su besplatni za redovne klijente.